Witajcie!
Dziś rano na FaceBook wrzuciłam zdjęcie fit brownie z informacją, że przepis znajdziecie na SnapChacie. Jednakże zdając sobie sprawę, że część z Was nie ma SnapChata, a może chciałaby skorzystać z przepisu, postanowiłam, że wrzucę szybki przepis na blog. Przepis widziałam również na snapie u Ani Karcz, która jest zawodniczką konkursów fitness i świetną motywatorką. Zapraszam do niej – znajdziecie ją na Facebook’u czy Instagramie pod Nickiem Blondegirlfit.
Dodam tylko, że deser ten jest super zdrową alternatywą dla klasycznego brownie!! Składniki wystarczy zmiksować i piec około 30-35 minut w temperaturze 180 C.
Hello!
This morning I threw on FaceBook picture fit brownie indicating that the recipe can be found on snapchat. However, realizing that some of you do not have snapchat, and perhaps would benefit from the provision, I decided that throw fast rule on the blog. Recipe seen also on the snap at Ani Karcz, which is a competitor in fitness competitions and great motivator. Feel free to her – you will find it on Facebook or Instagram by nick Blondegirlfit.
I would add only that this dessert is super healthy alternative to the classic brownie !! Just mix the ingredients and bake for about 30-35 minutes at 180 C.
Składniki/Components:
– 1 puszka ciemnej fasoli/1 can of dark beans,
– 4 jajka/4 eggs,
– 1 banan/1 banana,
– garść wiórków kokosowych/a handful of desiccated coconut,
– 3 łyżki kakao/3 tablespoons cocoa,
– 1 łyżeczka proszku do pieczenia/1 teaspoon of baking powder,
– 30g białka (2 miarki)/30g protein (2 scoops),
– szczypta przyprawy do piernika/a pinch of gingerbread spice,
– 3 łyżki miodu (to dodałam od siebie, aby ciasto było słodsze)/3 tablespoons of honey (I added it apart to batter was sweeter).
Smacznego!/Bon Appetit!
W.